Menu Premium
Loading...

Conspiracykings over de levenssimulatietheorie

29/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Pak je aluminiumhoedje maar uit de kast en zet hem op je hoofd, want het is tijd voor Conspiracykings! In deze gloednieuwe rubriek kunnen de mannen van de redactie helemaal losgaan over allerlei samenzweringstheorieën. Of het nu gaat over 11 september of lange, witte aliens dat maakt allemaal niet uit. Natuurlijk vinden we het tof als jij ook meedenkt over deze onderwerpen, dus comment lekker mee als je zelf ook iets te zeggen hebt. Boris en Dennis gaan het in deze Conspiracykings over de levenssimulatietheorie.

The Matrix is bij de meesten van jullie waarschijnlijk wel bekend. Voor heel veel mensen is het een vette film met een interessant verhaal, maar voor sommigen komt dit toch wel erg dicht bij de realiteit. Er zijn verschillende onderzoekers die namelijk denken dat onze wereld en universum één grote simulatie is. Ze hebben uitgebreid onderzoek gedaan door middel van experimenten om te kijken naar deeltjes waaruit wij of dingen om ons heen bestaan. Boris heeft een aantal van dit soort onderzoeken en theorieën bij elkaar gezocht en legt deze voor aan Dennis. Zo heeft hij het over een filosofisch idee van Nick Bostrom, een experiment van John Horton Conway, de singularity theorie van Ray Kurzweil, een onderzoek van Silas Beane en de greisen-zatsepin-kuzmin cut off.

Of je nu denkt dat dit allemaal de grootste onzin ooit is, of je denkt dat er misschien wel een kern van waarheid in zit, laat weten wat jij denkt! Wij willen heel graag weten of jij denkt dat een conspiracy als deze waar kan zijn. Bekijk nu snel dit item, maar vergeet niet je aluminiumhoedje op te zetten!
Conspiracykings over de simulatie van het leven

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch