Menu Premium
Loading...

Console Wars: Wat moet Microsoft doen om de E3 2018 te winnen?

06/06/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ieder jaar komt er toch een winnaar uit de strijd om jullie aandacht op de E3. De afgelopen aantal jaren heeft Microsoft het heel moeilijk gehad op de E3. Xbox heeft de console wars van deze cyclus toch wel overduidelijk verloren. Het is nu dan ook tijd om helemaal los te gaan op de komende E3. Vorig jaar kwamen ze met hun ‘nieuwe’ console, de Xbox One X. Betekent dit dat ze hun kruit eigenlijk al hebben verschoten? Gaan ze dit jaar met iets nieuws komen? Gaan ze dit jaar een dikke line-up qua games neerzetten? Check het in: Console Wars: Wat moet Microsoft doen om de E3 2018 te winnen?

Maakt Microsoft een inhaalslag?

Dat ze met vette titels moeten komen lijkt me vrij duidelijk. Maar kunnen ze nu zo aan het einde van de consolecyclus nog tegen Sony opboksen? Of gaan ze zich volledig focussen op een nieuwe generatie? Of gaan ze de lijn voortzetten met de Xbox One X, zoals ze eigenlijk beloofden met de komst van de One X?

Op het moment is er zeer weinig bekend over de aankomende games voor de Xbox. Dus genoeg kans om met ontzettend veel knallers te komen dit jaar en nieuwe games aan te kondigen. Of komt Microsoft met alleen maar vervolgen op al bestaande titels? We gaan het dit weekend zien, maar voor nu speculeren JJ, Boris en Koos er lustig op los.

Morgen komt er een soortgelijke discussie online over Sony en haar platform. Ze zijn de laatste jaren aan het knallen en hebben de console wars van deze generatie consoles overduidelijk gewonnen. Wat gaan zij doen op de aankomende E3? Gaan ze de lijn van de afgelopen jaren op deze manier doortrekken? Of gaan ze misschien al met een nieuwe PlayStation komen? Check het in het console wars item van morgen!

Deze E3 2018 Coverage op gamekings.tv wordt mede mogelijk gemaakt door:
BitMyMoney.com, Cryptocurrency voor Gamers
IRL streams via de OnePlus 6
Twitch.tv en natuurlijk onze bazige Premium Bazen!!!
Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch