Menu Premium
Loading...

Concrete Genie Review: Kopen, budgetbak of slopen?

16/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat Skate er meestal wel wat game uitpikt die andere gamers niet meteen op hun lijstje hebben staan, staat wel vast. Dat niet veel mensen Concrete Genie meteen zullen herkennen is ook wel een zekerheid. En dat is precies waarom Skate deze game gespeeld heeft en er graag een review over wil doen. JJ gaat ernaast zitten en gaat samen met Skate proberen de game in een categorie te zetten.

Maar eerst…

Even uitleggen wat Concrete Genie precies is. Want de kans is redelijk groot dat het merendeel van de gamers geen flauw idee heeft wat de game is en wat ze ervan kunnen verwachten. De game vindt plaats in de verlaten stad Denska, waar Ash (het speelbare character) moet proberen de stad met zijn kwast weer tot leven te brengen. Als je dacht dat dit een schilder game is, dan heb je het goed mis. Er zit namelijk verrassend veel actie in voor een schilder game. Je wordt, terwijl je dit probeert, achtervolgt door meerdere slechteriken die het Ash proberen lastig te maken.

Maak je eigen kunst in Concrete Genie

De stad is namelijk behoorlijk leeg en saai geworden en verdient een renovatie. Ash, terwijl hij dus achtervolgt wordt door enemy’s, is er op gebrand om de stad er weer wat levendiger uit te laten zien. Jij kunt in deze game je eigen straatkunst maken om zo Denska weer tot leven te laten komen. Je moet puzzels oplossen en geesten uit de stad verzamelen om je te helpen met het oplossen van deze puzzels, het verslaan van enemys en het veranderen van het lot van Denska.

Heb jij, na het zien van deze review, interesse in de game of laat je Concrete Genie links liggen? Wat vindt je van de stijl en het idee achter de game? Laat het weten in de comments hieronder!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch