Menu Premium
Loading...

Company of Heroes 3 Review: Kopen, budgetbak of slopen?

23/02/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Boris kun je altijd wakker maken voor een lekkere, strategisch sterke RTS. Helemaal als de game gevuld is met soldaatjes. Company of Heroes is zo’n franchise. Eentje die Boris altijd met veel plezier heeft gespeeld. En nu is daar, na een afwezigheid van meer dan tien jaar, een nieuw deel. Dan snap je wel dat hij bij de review MOEST zitten. Jasper houdt ook van een potje RTS, maar is redelijk nieuw als het om deze franchise gaat. Dat maakt dat je een review krijgt van een mooi koppel: een veteraan en een soort van newbie. Hoe bevalt hen dit nieuwe deel? Even sterk als de vorige delen? Of is er juist een stap terug gedaan? Je ziet en hoort het antwoord in de Company of Heroes 3 review.

Company of Heroes 3 review: Net zo intens als de vorige twee delen?

Company of Heroes 3 is een real-time strategiespel gemaakt door Relic Entertainment. Het betreft, logischerwijs, het vervolg op Company of Heroes 2 en draait om veldslagen in de Italiaanse en Noord-Afrikaanse regio’s tijdens de Tweede Wereldoorlog. In Company of Heroes 3 bestuur je de geallieerde strijdkrachten tijdens hun invasie van Italië en de As-troepen tijdens de Noord-Afrikaanse campagne. Het spel bezit wat innovaties in de vorm van onder meer het Tactical Pause-systeem. Hiermee kun je een gevecht pauzeren en een aantal opdrachten in een wachtrij plaatsen. Ze worden uitgevoerd zodra je de game hervat.

De game kent een aantal innovaties

Grafisch is het spel ook aangepakt. Vernietiging van objecten ziet er beter uit dan ooit. Tijdens de battles kunnen individuele tegels en stenen van gebouwen afbrokkelen. Het verhaal van de campaign is tot slot dynamisch zodat jouw interacties met de verschillende commandanten van het spel het einde van het verhaal kunnen beïnvloeden. Pakten al deze nieuwe foefjes goed uit? Hebben de twee strategen genoten van de game? Je krijgt het antwoord in de Company of Heroes 3 review.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch