Menu Premium
Loading...

Company of Heroes 3 Preview: ‘Dit had dé game van de E3 kunnen zijn…’

21/07/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je weet het bij Boris, als hij iets tof vindt, dan gaat hij er ook echt voor. Dan verdiept hij zich erin, slurpt hij alle info op en, in het geval van een videogame, speelt hij hem helemaal kapot. Toen Relic Entertainment onlangs opeens de reveal van Company of Heroes 3 bekend maakte, kreeg JJ een app van Boris. Waarom deze game niet op de E3 was getoond en of hij snel een preview van het spel mocht opnemen. Want dit was wel een dingetje. En dingetjes die moeten onmiddellijk met de buitenwereld getoond worden. We delen immers graag onze passie voor videogames. Vandaar de preview van Company of Heroes 3.

Company of Heroes 3 is in samenwerking met de hardcore fans ontwikkeld

Company of Heroes 3 is op een vrij speciale manier ontwikkeld. De Canadese developer Relic (ook bekend van fijne RTS franchise Age of Empires) heeft namelijk de fans van de serie benaderd. Een aantal jaar geleden, toen het derde deel van Company of Heroes nog slechts een idee was, zocht Relic contact met de hardcore fans van de serie. Men stelde een groep van tien fans samen die de basis vormde van de community council die bij de ontwikkeling van de game betrokken is. Deze adviesraad is inmiddels uitgegroeid tot zeventig spelers, die bij alle grote beslissingen betrokken worden en ook regelmatig nieuwe codes van de game te spelen krijgen. Daar had Boris maar wat graag bij willen zitten…

Bevallen de battles in de preview?

Na de battles rond Normandië en de bloederige strijd aan het Oostfront speelt Company of Heroes 3 zich dit keer af in het gebied rond de Middellandse Zee. Relic neemt je mee naar de geallieerde aanval op Italië in het najaar van 1943 plus de strijd die daarna vooraf ging in Noord-Afrika. En een beetje historicus weet dat hier ook buitengewoon felle gevechten hebben plaatsgevonden. Boris probeerde een paar battles en doet hier zijn relaas. De preview van Company of Heroes 3.

 

 

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch