Menu Premium
Loading...

Company of Heroes 2 Review

25/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er is al een aantal keer vooruitgekeken naar de nieuwe Company of Heroes. Nu is het dan eindelijk zover en daarom mogen Skate en Martin hun poten nat maken. De Company of Heroes RTS gaat dan toch eindelijk zijn sequel krijgen. Iets wat bijzonder is na alle gebeurtenissen rondom THQ. Sega zag wel heil in deze game, maar is nu het moment van de waarheid. Knalt Company of Heroes 2 net zo hard je kamer binnen als de eerste Company of Heroes? De Company of Heroes 2 review gaat je dat vertellen.

De Russen zijn misschien wel de meest onderbelichte partij van de Tweede Wereldoorlog. Waar de gruweldaden in het westen van Europa bekend zijn en dan ook veelvuldig te zien zijn in documentaires en dergelijke, hebben de Russen ook gigantische verliezen geleden. Iets wat meer aandacht mag hebben, zo lijkt ook Relic Entertainment te hebben gedacht. Je speelt Company of Heroes 2 namelijk vanuit het perspectief van de Russen. Ga jij ‘The Motherland’ beschermen of laat je het links liggen? Skate en Martin hebben het verhaal van de Russen gespeeld en zijn er helemaal klaar voor om hun ervaringen te delen in de Company of Heroes 2 review.

Het valt natuurlijk niet mee voor Relic Entertainment om het eerste deel te overtreffen of zelfs maar dat niveau te bereiken. Ondanks de hoge verwachtingen, mag er na zeven jaar ook wel een bijzonder deel klaar liggen. In de Company of Heroes 2 review hoor je wat die zeven jaren hard werken hebben opgeleverd.

Ontwikkelaar: Relic Entertainment
Uitgever: Sega
Platform: PC

Company of Heroes 2 Review

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch