Menu Premium
Loading...

Company of Heroes 2 Preview

19/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zeven jaar geleden bracht THQ de eerste Company of Heroes uit. Het bedrijf is inmiddels failliet, Sega heeft de serie opgepakt en komt in juni uit met het vervolg. Boris en Skate hebben de previewcode van de game gespeeld en gaan je vertellen of Sega er geslaagd in is een waardig vervolg te maken. Dit zie je in de Company of Heroes 2 preview.

De eerste Company of Heroes werd goed ontvangen. De game bracht een lichte vernieuwing in het genre door los te laten van het conventionele basis bouwen en aanvallen. Daarentegen begon je een campaign met een vast aantal troepen en kon je door middel van resources nieuwe reinforcements oproepen. De game kende ook een aantal add-ons. Tales of Valor bracht veel content met zich mee en er stond nog een expansion op de agenda, namelijk Eastern Force. Deze is echter nooit uitgebracht. De community nam het heft in eigen hand en bracht een mod uit voor Company of Heroes met dezelfde naam.

In Company of Heroes 2 speel je ook aan de oosterlijke linies. In de singleplayer neem je het met de Soviet Unie op tegen de Duitsers. Deze veldslagen kenmerken zich door de extreme kou waarmee de troepen te maken hadden. Dit is ook verwerkt in de gameplay. Voertuigen en manschappen bewegen minder snel door de sneeuw en soldaten kunnen doodvriezen als ze te lang zijn blootgesteld aan de elementen.

Ben je benieuwd of Boris en Skate echt niet kunnen wachten om deze game onder handen te nemen? Of dat ze nog enige twijfel hebben? Als je het wil weten, check je natuurlijk de Company of Heroes 2 preview.

Ontwikkelaar: Relic Entertainment
Uitgever: Sega
Platform: PC

Company of Heroes 2 Preview

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch