Menu Premium
Loading...

Company of Heroes 2 Beta

16/04/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een franchise met zo’n sterke achterban dat het zeven jaar na dato nog altijd gespeeld wordt, je ziet het niet vaak. THQ deed het met Company of Heroes. Na zeven jaar komt er, ondanks het faillissement van THQ, alsnog een vervolg op dit succesvolle eerste deel. Sega begint de koning van de RTS-games te worden met niet alleen de Total War franchise, maar dus ook de Company of Heroes franchise. Zou Sega een goed vervolg kunnen realiseren of verwachten de gamers van het eerste deel mogelijk te veel? Skate en Melle hebben de beta gespeeld en zijn er klaar voor om je alles te vertellen over de Company of Heroes 2 Beta.

De Tweede Wereldoorlog staat bekend om de aanvallen in het westen van Europa. Maar hoe zwaar de oorlog ook was, het oosten van Europa heeft grotere verliezen geleden in deze tijd. Dit is iets waar Company of Heroes 2 je aan herinnert. Dit keer komt het Russische leger namelijk bij de beschikbare troepen en zal ook het verhaal zich daar voornamelijk afspelen. Deze omgeving biedt de mogelijkheid van nieuwe game elementen. Iets wat Relic Entertainment ook in heeft gezien. Zo kun je kiezen om sneaky om de vijand heen te sluipen door over het ijs te lopen. Wat enorm succesvol uit kan pakken, of ten koste gaat van je troepen die door het ijs zakken en in het water verdwijnen.

Ijs is niet het enige wat Rusland je biedt. De kou heeft ook zo zijn effect op je troepen. Verstijfde spieren maken je minder snel, flexibel en vooral ook minder sterk. Dit element heeft dus grote invloed op je troepen. Wat lost dit probleem op? Juist, warmte. Je zult daarom meer na moeten denken over het weer en dit biedt een nieuw element in je gameplay ervaring.

Sega beheert nu Company of Heroes 2 en een andere grote RTS naam: Total War. Verwacht je dat Company of Heroes er overheen gaat of blijft Total War de grootste RTS? Uiteindelijk is dit nog maar de beta en kan het haast niet anders dan beter worden. Maar de basis is gelegd. Wat vinden Skate en Melle van deze beta? Gaat dat goedkomen met Company of Heroes 2 onder de nieuwe uitgever of zakt het hard door het ijs? Je ziet het in de Company of Heroes 2 Beta.

Ontwikkelaar: Relic Entertainment
Uitgever: Sega
Platform: PC

Company of Heroes 2 Beta

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch