Menu Premium
Loading...

Command and Conquer Hands-on

27/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jaren geleden in een ver verleden waren PC-gamers al de allereerste Command and Conquer aan het spelen. Inmiddels 18 jaar later komt Command and Conquer terug onder dezelfde titel als toen. Afgezien van betere graphics, zit het grote verschil er deze keer in dat je vooral online speelt en dat het gratis te spelen is. Deze Command and Conquer zal namelijk in free-to-play uitkomen. Dennis kreeg de kriebels toen hij dat hoorde. Of dat terecht is, dat hoor je in de Command and Conquer Hands-on.

Free-to-Play is een lastige categorie in de gamewereld. Het is namelijk niet zonder enige vorm van risico. Er wordt een gigantisch bedrag gepompt in een game die iedereen gratis kan spelen. Als maker ben je daarmee afhankelijk van de spelers die bereid zijn geld te betalen voor de kleine extra’s, zoals andere kleding voor je character en dergelijke. Dit kan als een succes uitpakken, maar ook totaal floppen. Normaal gooi je het standaard bedrag voor een game over de balk. Het moet dan wel heel gek lopen, als jij ook dit bedrag ook in een free-to-play game steekt. Maar blijkbaar zag EA er genoeg potentie in om het er op te wagen.

De game lijkt bijzonder veel op Command and Conquer: Generals. Het werd ooit zelfs gepresenteerd als Command and Conquer: Generals 2. Generals was voor veel mensen de beste Command and Conquer game die uit is gekomen. Daarmee lijkt de potentie van Command and Conquer zijn voor- en nadelen te hebben. Voorlopig moet je er nog eventjes op wachten, want er is namelijk nog geen releasedatum vrijgegeven. De game roept in ieder geval de nodige vragen op. Zou jij bereid zijn te betalen voor kleine extra’s of is het voor jou een gratis ritje? Dennis en Skate gaan je er in ieder geval alles over vertellen in de Command and Conquer Hands-on!

Ontwikkelaar: Victory Games
Uitgever: Electronic Arts
Platform: PCCommand and Conquer Hands-on

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch