Menu Premium
Loading...

Code Vein Review: Kopen, budgetbak of slopen?

26/09/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Code Vein. Waarschijnlijk niet een game die veel mensen op hun lijstje hebben staan. Niet zo gek ook gezien de timing van de release. Gamers zullen zich toch vooral focussen op de grote releases. Fans van Code Vein zullen waarschijnlijk zeggen dat deze game ook tot die categorie behoort. Zo ook Skate en Emiel, die de game hebben gespeeld en je er alles over kunnen vertellen.

Een samenleving genaamd Vein, met een eigen code

De game is futuristisch ingesteld, want de game vindt in de toekomst plaats. In deze (nabije) toekomst zorgt een mysterieuze ramp voor het einde van de wereld. Er blijft niets meer over van de moderne wereld die wij kennen. Geen huizen, geen wolkenkrabbers en snelwegen. Niets. Alleen maar sporen van vernieling. Het is dankzij deze ramp dat de verborgen samenleving genaamd Vein geopenbaard wordt. Maar of je daar nu blij mee moet zijn is een tweede. In deze samenleving vecht namelijk dat wat over is van de mensheid om te overleven. Maar dat is nog niet eens het probleem.

Blood in ruil voor herinneringen

Deze mensen hebben namelijk speciale uitgaven en zijn op zoek naar herinneringen van hun verleden. Om deze herinneringen te activeren hebben ze bloed nodig. Bloed van iemand anders. Echter, en daarin schuilt het gevaar, kan je het ook overdrijven. Want als je het teveel doet, kun je veranderen in een monster, die Lost genoemd worden. Jij speelt als iemand die op zoek is naar zijn verleden en daarvoor veel mensen en monsters die in de weg staan moet verwijderen. De manier waarop valt natuurlijk zelf in te vullen.

Lijkt deze game wat voor jouw? Waar doet deze game je het meest aan denken? Gaat deze game een succes worden op de korte en lange termijn? Laat het antwoorden en overige gedachten achter in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch