Menu Premium
Loading...

COD WWII The War Machine DLC Review: “De tofste DLC tot nu toe”

17/04/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is alweer tijd voor de tweede DLC van de nieuwste Call of Duty, WWII. Hij draagt de naam ‘The War Machine’ met zich mee, dus niet War Fighter JJ! Het zou kunnen dat het woord fighters een beetje is blijven hangen na het zien van de verrassing in de DLC. Sinds dat Shelly is vertrokken naar 2k en Skate zijn liefde in een andere game heeft gevonden, is JJ de enige Gameking op de redactie die houdt van de snelle shooter actie van Call of Duty. Het belooft een bijzondere review te worden want JJ is namelijk enorm te spreken over de nieuwe maps.

“Het is de tofste DLC tot nu toe”

JJ heeft de afgelopen week weer lekker wat potjes kunnen knallen met de nieuwe maps en heeft het behoorlijk naar zijn zin gehad. Dat blijkt wel als je aan het begin van de review al zegt dat dit de tofste DLC tot nu toe is. Deze map-pack bestaat uit drie nieuwe maps, een nieuwe war-mode map en een nieuw hoofdstuk voor de Zombie-mode. We gaan naar Egypte, het strand en een V2 raket fabriek. Waarom is JJ hier zo over te spreken?

De lucht in, in de multiplayer van WWII?

In de nieuwe War Mode map zit ook nog een kleine verrassing, het betreft iets wat we nog niet eerder hebben gezien in de multiplayer van Call of Duty. Is dit een goede toevoeging of hadden ze het maar beter niet kunnen doen?JJ is in ieder geval nog wel even zoet met de nieuwe maps, al heeft hij deze week helaas niet al te veel tijd door het Omen evenement in Utrecht. Hij wil jullie wel even vertellen hoe ongelofelijk tof deze DLC is en waarom, dus kijk maar gauw: ‘Call of Duty: WWII The War Machine DLC Review.’

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch