Menu Premium
Loading...

Clash of the Kings: Jelle versus Skate

13/08/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

We krijgen al jarenlang de vraag of wij van Gamekings een clash of the Kings-discussie kunnen doen. Welnu, speciaal voor de kijkers is het zover! Jelle en Skate vechten een verbaal duel met elkaar uit. Ze krijgen beiden drie stellingen van debatleider Koos voorgelegd. Daarna moeten de twee Gamekings Koos overtuigen waarom hun redenering al dan niet juist is. Er is geen goed of fout, het gaat erom wie de beste argumenten heeft. Gaat Skate met zijn rap-achtergrond Jelle alle hoeken van de studio laten zien? Of gaat Jelle met goed ingecalculeerde argumenten Skate omverblazen? Je ziet het in de aller, állereerste aflevering van Clash of the Kings: Jelle versus Skate.

“Sonic had balls, Sonic had schijt, Sonic neukte princess Peach in the ass terwijl hij drie vingers in het holletje van Mario stak!” – Skate

Sega versus Nintendo is de eerste stelling die Koos aan de Kings voorlegt. Jelle mag als groot Nintendo-pessimist gaan verdedigen waarom het bedrijf gaming definieert. Skate bezet de underdogpositie aangezien hij Sega moet gaan vertegenwoordigen.

De tweede stelling zorgt ook voor een hoop discussie. De vraag luidt: ‘Is Batman de beste superhero ooit?’. Jelle zegt van wel, maar Skate weet zeker dat er veel meer superhelden zijn die veel sterker en toffer zijn dan the Batman. De derde stelling gaat een hele andere kant op dan Koos verwacht. Hier draait het om de vraag: ‘waren de 80’s het beste decennium ooit?’ Je verwacht dat Jelle en Skate het gaan hebben over de films en muziek uit die tijd, maar de discussie neemt een totaal onverwachte wending.

Dit is de allereerste Clash of the Kings. Wie gaat er met de felbegeerde winst vandoor? Zijn jullie het eens met scheidsrechter Koos? Wat vinden jullie van dit item? Zien jullie toekomst in het concept? laat jullie horen in de comments onder deze Clash of the Kings: Jelle versus Skate!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch