Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Hollands Glorie in Civilization VI: Rise and Fall

14/02/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Boris en Steven zitten er helemaal klaar voor om met Wilhelmina te spelen. En graag niet doordenken meteen. Wilhelmina zit namelijk in de nieuwe DLC van de game Civilization VI, genaamd Rise and Fall. Naast de vele campaigns, characters en opties die al te vinden waren in CiV VI, voegt deze DLC nóg meer content toe aan de game. Zo is er zowel een loyalty-systeem als een gouverneurssysteem aan de game toegevoegd. Naast deze nieuwe systemen bevat de DLC ook acht nieuwe beschavingen, negen nieuwe leiders, acht nieuwe wereldwonderen om te bouwen en een reeks nieuwe eenheden, districten, gebouwen om in te zetten. Dat leidt dus tot meer manieren dan ooit om te bouwen, veroveren en regeren in dit best wel lekker Civiilization-deel.

Biedt Wilhelmina genoeg incentive om de game weer op te pakken

Rise and Fall is uitgekomen op 8 februari en tevens de eerste DLC van Civilization VI. Hij kost maar liefst €29,99 op Steam. Is dit niet wat veel? Zijn de vernieuwingen die de DLC met zich meebrengt zoveel geld waard? Het is immers een bedrag waarmee je op Steam een groot aantal toffe complete games kunt kopen. Dus tja…

Steven en Boris zijn allebei behoorlijk fan van de serie, maar weten ook dat ze hun Euro (of misschien Bitcoin) maar één keer kunnen uitgeven. En dus hebben ze allebei eens goed de DLC onder handen genomen om te kijken wat de de DLC Civilization VI: Rise and Fall allemaal te bieden heeft en of het wel zo cool is om met Nederlanders in een game als deze te spelen. Want om nu te zeggen dat wij als Nederlanders op oorlogsgebied zo veel gewonnen hebben in de tijd van deze dame… Kijk het item om erachter te komen wat de twee van de DLC vonden en of de Civilization VI: Rise and Fall inderdaad een kleine dertig euro waard is.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch