Menu Premium
Loading...

Civilization VI Review: “Werkt perfect op de Nintendo Switch”

28/11/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Civilization VI is terug van weggeweest. De game was een tijdje geleden al beschikbaar op de mobiele telefoon en op PC. Nu kunnen wij eindelijk de game bespelen op de Nintendo Switch en wat voelt dit lekker aan. Het lijkt wel alsof de game specifiek gemaakt is voor de Switch. Boris heeft de game al even mogen spelen en hij is hier tot nu toe zeer tevreden mee. Skate daar in tegen heeft de game nog niet eerder uitgespeeld en hij is benieuwd of Boris hem kan overtuigen om hiervoor een Nintendo Switch aan te schaffen. Benieuwd naar hoe deze game zichzelf afspeelt? Check dan even deze flitsende review.

Zeshoekige hexagon

De discussie blijft even doorgaan tussen de heren Boris en Skate, of een hexagon nou zes hoeken heeft of niet. Is het toch niet vier hoeken? Nee, dat is een vierkant. Laten we snel verder gaan. In Civilization VI heb je dus te maken met verschillende zeshoekige vlakken. Dit is veel makkelijker te besturen dat dat je daadwerkelijk met je muis of thumbstick een bepaalde groep soldaten moet selecteren. Het gaat een stuk vlotter dan dat je misschien gewend bent.

Civilization VI doet het prima

Voor de mensen die graag bezig zijn met turn based games is Civilization VI toch wel een echte aanrader. Het werkt heel erg handig als je even in de trein zit en je wilt snel een paar beurten spelen, dan kun je makkelijk je Switch uit je tas trekken en even spelen. Naast het feit dat deeltje nummer zes van meerdere websites ontzettend hoge cijfers kreeg, is de game ook gewoon heel erg tof om te spelen. Ga jij als eerste in de ruimte eindigen? Wat vinden jullie van Civilization VI en hoe dit werkt op de Nintendo Switch? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch