Menu Premium
Loading...

Civilization: Beyond Earth verkent de buitenaardse grenzen

28/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is zover, de mensheid staat op het punt om definitief voet te zetten op buitenaardse grond, in Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth tenminste. In deze game is het punt aangebroken dat we onze samenleving uitbreiden naar andere planeten. Het is aan jou om te zorgen dat dit allemaal vlotjes verloopt. Heb je altijd al een samenleving willen opbouwen op een andere planeet? Civilization: Beyond Earth verkent de buitenaardse grenzen voor je. Biedt dat genoeg nieuws voor de serie? Boris en Jelle gaan hier dieper op in.

We gaan niet zonder reden naar een andere planeet om onze samenleving uit te breiden. Na de zogeheten ‘Great Mistake’ is de aarde niet meer leefbaar en zijn we op zoek gegaan naar andere planeten om daar ons nieuwe thuis van te maken. Al snel worden er verschillende leefbare planeten ontdekt en worden daar groepen naar toegestuurd om op expeditie te gaan. Naast de totaal andere setting begint deze Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth als elke voorgaande Civilization-game. Je kiest een leider en loadout, en je kunt beginnen. Maar er zijn natuurlijk altijd een aantal factoren die het de speler moeilijk proberen te maken. Er zijn bijvoorbeeld aliens aanwezig en die zijn niet van plan hun thuisplaneet zomaar af te staan. Je zult ervoor moeten vechten of je kan er voor kiezen om diplomatieker te werk te gaan en een juiste middenweg te vinden voor beide partijen. It’s all up to you.

Misschien ken je de tech tree nog wel uit de vorige Civilization-delen. Deze is in dit deel vervangen door een tech web. Het verschil is dat je in de tech tree een vaste route bewandelt wat betreft ontwikkeling en in de tech web heb je hier meer vrijheid in. Kies je heel bewust voor een aantal kerntechnologieën of neem je van alles een beetje. Je maakt zelf de keuzes in Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth. Ben je benieuwd naar de nieuwe tech web? En wil je meer leren over deze nieuwe Civilization? Check dan snel de Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth bespreking met Boris en Jelle.

Ontwikkelaar: Firaxis Games
Uitgever: 2K Games
Platform: PC
Civilization: Beyond Earth verkent de buitenaardse grenzen

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch