Menu Premium
Loading...

Chris Ashton van Turtle Rock Studios over Evolve

05/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eind dit jaar komt Turtle Rock Studios met Evolve. De studio, eerder verantwoordelijk voor de Left 4 Dead-franchise, is nu dus onder de vlag van 2K Games bezig met een nieuwe co-op shooter en deze ziet er veelbelovend uit. De game verschijnt eind dit jaar, maar we weten nog niet alles over deze game. Wel kun je nu meer te weten komen over Evolve, want onze eigen Dennis had een interview met één van de medeoprichters van de studio. Check het interview met Chris Ashton van Turtle Rock Studios over Evolve!

In het interview dat onze Evolve-enthousiaste Dennis had met Chris Ashton gaat het voornamelijk over hetgeen dat Turtle Rock Studios heeft laten zien op de E3 van de game. Zo kun je binnen de bekende classes verschillende sub-classes verwachten, zoals bij de medic. Zo zijn er nu al twee medics die op verschillende manieren hun medespelers helen. Daarnaast is er ook een nieuw monster onthuld op de E3 2014. Dit monster, waar je met drie andere vrienden tegen vecht of zelf mee speelt, is minder sterk dan het monster dat we eerder gezien hebben. Daar staat tegenover dat deze kan vliegen. Dennis vraagt Chris Ashton het hemd van het lijf over deze Kraken, maar natuurlijk ook over meerdere dingen die Evolve te bieden heeft.

Zoals gezegd, is Dennis zelf erg enthousiast over Evolve. Vanzelfsprekend is Chris Ashton dit ook en hij heeft daar zelfs nog meer reden voor, want hij zit natuurlijk bovenop de ontwikkeling van deze game. Wordt Evolve daadwerkelijk de co-op klapper die eind dit jaar menig gamer gaat bezighouden? Op die vraag kunnen we nog geen antwoord geven, maar het lijkt de goede kant op te gaan met de game. Wil jij meer te weten komen over Evolve? Ben jij benieuwd naar alle nieuwe features die zijn getoond tijdens de afgelopen E3? Ga dan lekker achterover zitten en check het interview met Chris Ashton van Turtle Rock Studios over Evolve.
Chris Ashton van Turtle Rock Studios over Evolve

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch