Menu Premium
Loading...

Chorus Review – Kopen, budgetbak of slopen?

08/12/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

De afgelopen tijd heb je bij ons een preview en een livestream kunnen zien over Chorus. Een Space Combat game van FISHLABS en Deep Silver die je op de oude en nieuwe consoles kunt spelen. In deze game is het de bedoeling dat je op een verhalende manier, de ruimte ontdekt. Je kruipt in de huid van een pittige dame, genaamd Nara en krijgt de besturing van haar space schip Forsaken in handen. Vervolgens ga je de strijd aan om het universum te bevrijden van een mysterieuze cult, met de geheimzinnige naam The Circle. De game start nogal negatief. je bent namelijk getuige van een grote slachtpartij. En dan begint je avontuur. Je weet meteen waar je het allemaal voor doet.

Rondvliegen in de ruimte met Nara en haar spaceship Forsaken

Nu is natuurlijk de vraag, is de game vet? Previews zijn leuk en aardig. Maar er is altijd die spreekwoordelijke slag om de arm. Zijn de zaken die nog niet goed waren in de preview, aangepast of niet? Huey en Skate zijn beiden gek van space, sci-fi en een lekker potje uitdagend knallen. Zij gingen een weekend lang aan de slag met de Forsaken. Hoe beviel de heren de game? Hoe was het verhaal, hoe was de progressie en hoe spacy waren de omgevingen? Ook keken ze naar, en dat is erg belangrijk in een space combat game, het knalwerk. Schoot het lekker? Lag het spaceship goed in de hand? Kon je stunts doen in de ruimte? Of was het allemaal toch best wel lineaire gameplay on met een spaceship on rails? En we willen weten of Huey en Skate The Great Prophet verslagen hebben? Is The Circle kaput…

Hoe spacy zijn de graphics van Chorus

De heren speelden de game op de PS5 en de PC. De grafisch beste mogelijke opties dus. Hoe oogt de game? Ziet het er goed uit? Zijn het grote werelden of toch meer kleinere gebieden? Als dat allemaal behandeld is, dan komt altijd de hamvraag: Kopen, budgetbak of slopen? Je ziet en hoort het allemaal in de review van Chorus.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch