Menu Premium
Loading...

Chorus Preview – ‘Having a blast in space’

02/12/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze video wordt mede mogelijk gemaakt door Koch Media. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. Koch Media heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site

In het item van afgelopen woensdag kon je al zien dat met dank aan de trailer van Chorus al flink aan het bekvechten waren over wat nu precies vette spaceships zijn. Een potje blasten in space, daar kun je aantal van de Gamekings presentators wel wakker voor maken. Daan is er daar één van. helemaal nu hij de perfecte joysticks thuis heeft om mee te vliegen. Onze ruimtevaarder ging daarom aan de slag met een preview build van Chorus.

Helemaal los gaan in de ruimte

Chorus of Chorvs  is een third person space combat game van Fishlabs.  In de game kun je helemaal los gaan in en met een ruimteschip. Je neemt je de rol aan van piloot Nara. Ze is een veteraan en zit al voor een lange tijd op het schip. Als de boel verkeerd gaat, moet zij de haar samenleving beschermen. Een kolfje naar de hand van Daan. Hij houdt immers van space combat. Net voor niets dat ie vol in Elite: Dangerous zit?  Hoe verhoudt de game van Fishlabs zich tot deze grootmacht? is het een simulatie (zo ver iemand weet hoe een spaceship vliegt) of voelt het meer arcade aan?

Kan Chorus zich meten met de toppers in het genre?

Daan kan ook vertellen over een verhaal in de game zit. Of je het ergens mee kan vergelijken en hoe het zich grafisch verhoudt tot wat er aan space combat games voorhanden is.  En heeft hij de game gespeeld met zijn flight sticks of enkel met zijn controller? Of wie weet wel allebei. Dit en nog veel meer ga zien en horen in deze preview van Chorus. Een game die eind deze week al uit zal komen.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch