Menu Premium
Loading...

Child of Light PS Vita Review

05/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Niet gek lang geleden heeft Ubisoft ons verwend met de game Child of Light. De game kwam voor vrijwel ieder platform uit, maar de PlayStation Vita versie liet even op zich wachten en mocht zich uiteindelijk deze week bij het rijtje aansluiten. Jelle en David zijn de studio ingegaan om jou een review te geven van de PlayStation Vita versie in de Child of Light PS Vita review.

Child of Light gaat om de ‘overleden’ Aurora. Ze wordt wakker in de wereld Lemuria en moet haar weg terug vinden naar huis door iedereen van de boze heks te bevrijden. Hierbij word je geholpen door Igniculus, een lichtbron die vijanden verblindt, kan healen en objecten kan vinden. De game is werkelijk waar een sprookje, zo wordt er de hele game door rijmend gesproken en verteld. Zoals bij vrijwel ieder sprookje kan ook de boze stiefmoeder die Aurora het leven zuur wil maken niet missen. Als je niet van sprookjes houdt, dan is deze game misschien minder snel aan jou besteed. De aparte stijl van de game zijn we niet gewend van Ubisoft, maar past wel helemaal in het thema van de game.

De laatste tijd hebben we meerdere games voorbij zien komen met een sprookjesachtige setting en uiterlijk. Rayman Legends is daar een voorbeeld van en je kunt jezelf afvragen of je lang van die stijl kan genieten. Heb jij Child of Light gespeeld of ben je aan het twijfelen om de game te kopen? Jelle en David kunnen je wellicht verder helpen, want zij hebben Child of Light op meerdere platforms gespeeld en nu dus ook op de PS Vita. Er zitten hier en daar wat verschillen en hoe zij deze verschillen ervaren hebben, zie je in de Child of Light PS Vita review.

Ontwikkelaar: Ubisoft
Uitgever: Ubisoft
Platform: PlayStation 3, PlayStation 4, PS Vita, Wii U, Xbox One en Xbox 360

Child of Light PS Vita Review

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch