Menu Premium
Loading...

Challenge: zorgt de ASUS ZenWiFi AX (XT8) voor loeisnel WiFi op redactie

15/12/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze video wordt mede mogelijk gemaakt door Asus. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. Asus heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site

Als je ons al een tijdje volgt dan heb je vast wel gezien dat we op kantoor al tijden behoorlijk last van zogenaamd ruk WiFi. Aan, uit, aan, uit en een lage snelheid rond de 150 Mbits, terwijl onze router 300 Mbits zouden moeten kunnen rond sproeien. Luie flikkers als we soms zijn, doen we het daar dan maar mee. We gaan toch verhuizen of zo. Asus was dit verhaal opgevallen en bood ons een challenge aan. Zij verzekerden ons dat hun ASUS ZenWIFI XT8  in combinatie met de ROG STRIX GS-AX5400 gaming router al onze WiFi problemen als sneeuw voor de zon zouden doen verdwijnen. Stoere pr praat die wij dan wel eens live wilden uitproberen. And so we did.

Kan de ASUS ZenWIFI AX de challenge aan

Daan en JJ zijn ingezet om de nieuwe routers aan te leggen. JJ omdat hij technisch een nul is, dus als het hem lukt dan kan iedereen het en Daan omdat we toch iemand in de buurt willen hebben die er wat meer verstand van heeft. Plus dan kan JJ Daan het vuile  werk laten opknappen. Zo is dan ook wel weer. Het hele proces van het installeren van de nieuwe routers kun je in deze video zien. En we kunnen je verklappen dat het oude kantoor niet helemaal meehielp bij deze challenge. Spektakel dus gegarandeerd.

Thuis ook een WiFI powerboost nodig, doe mee aan de competitie

Aan het eind van de video ga je zien of het installeren van de ASUS ZenWiFi AX (XT8) en de ROG STRIX GS-AX5400 er voor hebben gezorgd dat we we eindelijk en mass filmpjes op de redactie kunnen bekijken en de PS5 en de Xbox Series X gewoon op WiFi kunnen zetten als we aan het testen zijn. want we komen wat internetaansluitingen te kort voor kabels. En als dat lukt, dan kun jij die powerboost ook voor je WiFi thuis winnen. Hoef je alleen maar op ons Facebook- of Instagram-kanaal  uit te leggen waarom de WiFi bij jou thuis K met P is. Zorgen wij dat je straks dankzij de ASUS ZenWiFi AX (XT8) een loeisnel Kerst tegemoet gaat.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch