Menu Premium
Loading...

CES 2020: logo PlayStation 5, tandenborstels en inklapbare TV’s

08/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

De CES 2020 was volgens geruchten het moment van PlayStation waarop het meer informatie zou gaan delen over de PlayStation 5. En feitelijk gezien klopt dit ook wel. Het was alleen niet waar iedereen op gehoopt had. Ondanks die anti-climax gebeurde er natuurlijk nog veel meer tijdens de CES 2020. Schermen, tandenborstels en inklapbare TV’s, Koos en JJ nemen het allemaal door.

Wat is de CES?

De CES, die plaatsvindt in het Lincoln Center in New York, is de plek waar alle grote tech bedrijven hun nieuwe aankondigingen doen. En je kunt het niet zo gek bedenken of het is er. Inklapbare televisies, afwijkende tandenborstels, beeldschermen, videokaarten, processors. Noem het allemaal maar op. Je zou er eigenlijk een volledige tech kings over kunnen maken. Zo zou je dit item dan ook wel kunnen beschouwen. Want je kunt het niet zo gek bedenken of het wordt besproken. En vooral JJ is bezig geweest met het zoeken van hele obscure dingen die andere misschien zo zouden skippen maar toch heel interessant zullen zijn. En Koos levert zijn drie hoogtepunten van CES 2020 aan en geeft daarbij ook tekst en uitleg. Een lekkere mix dus. Maar het hoogtepunt van de CES 2020 was…

Het PlayStation 5 nieuws was: het logo

Er waren voorafgaand aan de CES 2020 al geruchten dat PlayStation tijdens de CES 2020 met een paar nieuwtjes omtrent de next gen console zou komen. En dat kwamen ze ook. Het was echter wel een grote anti-climax. Geen uiterlijk, geen technische informatie. Nee, het logo van de PlayStation 5 werd uit de doeken gedaan. Voor de mensen die daar om 02:00 s’nacht’s voor waren opgebleven: hang in there. En toch kreeg het logo van de PlayStation 5 misschien wel meer aandacht dan de aankondiging van de Xbox Series X. Op social media werden ook veel foto’s gedeeld van de vergelijking op bijvoorbeeld Instagram (qua likes), en het was behoorlijk opvallend te noemen.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch