Menu Premium
Loading...

Catherine: Full Body Review – kopen, budgetbak of slopen?

11/09/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Terug in de tijd. Tijdens deze review gaat het over een game die voor aardig wat mensen wel wat nostalgische herinneringen zal doen opwaaien. Skate en JJ zijn aan de slag gegaan met de remake van Catherine, genaamd Catherine: Full Body, en bespreken of het voor mensen met weinig tot geen ervaring (en ook voor de mensen die de game al gespeeld hebben) de moeite waard is om in te duiken.

Een remake van de oude game

Want die game werd in 2011 al gereleased (genaamd Catherine) en is nu dus opnieuw uitgebracht met een ‘nieuwe’ naam. De game is al een tijdje uit, want op 14 februari 2019 werd de game al gereleased. Dit was echter alleen in Japan. Sinds 3 september is Catherine: Full Body ook in Europa speelbaar op de PlayStation 4 en PlayStation Vita. Het verschil met de vorige game is dat er nu drie dames zijn waar je verliefd op bent. Naast Catherine en Katherine (ja echt) is nu ook Rin een interessante optie voor Vincent, het personage waarmee jij speelt in de game. Er zijn vijf mogelijke uitkomsten, waarvan er drie met Rin zijn. De andere twee opties zijn met Catherine en Katherine. Aan jouw om de keuze te maken op basis van de game.

Skate is fan, maar Koos…

Wat minder, ondanks dat hij zich zeker vermaakt heeft. Skate is een fan van de stijl van de game, die als behoorlijk apart omschreven kan worden. Daar waar Skate van dit soort games wel kan genieten, heeft Koos er wat meer moeite mee. Na het spelen van de game is zijn mening niet echt verandert, alleen wordt hij aan het einde van het item ruw verstoord als hij zijn verdict wil geven. Bij deze: KOOS WIL DE GAME SLOPEN.

Wat vindt jij van de stijl van de game? Ben jij een voorstander of tegenstander van de stijl? Wat vindt jij van de veranderingen die de game vergeleken met de vorige versie heeft doorgevoerd?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch