Menu Premium
Loading...

Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate Review

13/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De nieuwste telg in de Castlevania familie is verschenen, dit keer voor de Nintendo 3DS, namelijk Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate. Steven en Skate kennen de serie uit hun jeugd. Zullen oude tijden herleven in deze nieuwe 2D Castlevania? Check het in de Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate Review.

Als je bekend bent met de Castlevania serie, dan weet je dat je elk deel met een bepaald persoon uit de Belmont familie speelt. In de nieuwste titel uit de serie ligt dit echter anders. In Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate speel je langs verschillende tijdlijnen uit de verschillende games. Je speelt nu niet met een specifieke Belmont, maar je speelt met Gabriel Belmont, met zijn zoon Trevor Belmont en met Simon Belmont, de kleinzoon van Gabriel. Als laatste speel je ook met Alucard, de zoon van Dracula. Wuahaha!

In de game ben je vooral bezig met het kasteel, waar de game zich afspeelt, te verkennen en in dit slot neem je het op tegen verschillende typische wezens, waaronder vampieren, skeletten en weerwolven. De nadruk ligt deze keer wel meer op het verkennen dan op de gevechten, wat in de voorgaande Castlevania delen juist andersom was. Daarentegen bevat Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate nog steeds keiharde actie, als je met je zweep je tegenstanders afmaakt en epische eindbazen vernietigt die het jouw heel lastig kunnen maken.

Houd je wel van een action-adventure game en heb je een 3DS? Check dan in deze Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate Review of Castlevania in jouw straatje past.

Ontwikkelaar: MercurySteam
Uitgever: Nintendo
Platform : Nintendo 3DS

Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate Review

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch