Menu Premium
Loading...

Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate Hands-on

17/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na verschillende Castlevania titels op de DS kan ook de 3DS niet uitblijven. Skate reisde af naar Nintendo om de nieuwe titel een paar uur te spelen en samen met Steven bespreekt hij wat je, naast het 3D jasje, kunt verwachten van de nieuwe Castlevania. Of de nieuwe Castlevania voor de handheld een succes wordt, zie je in deze Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate Hands-on.

Castlevania is een bekende titel voor Skate en Steven aangezien de eerste Castlevania titels in hun jeugd verschenen op de NES. Naast Castlevania I, II, III en IV op de NES en SNES zijn er ook al verschillende titels verschenen op andere consoles. Ook op de recentere generatie consoles en handhelds verschenen Castlevania games. Na twee titels op de DS verschijnt nu ook de eerste Castlevania titel voor de 3DS.

In Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate speel je niet zoals voorheen met één persoon uit de Belmont familie. In deze nieuwe Castlevania ga je heel de familiegeschiedenis af en zo speel je verschillende verhalen in verschillende tijden. Je speelt dus niet alleen met het originele personage uit Castlevania I, Simon Belmont, maar ook met onder andere zijn vader, Trevor Belmont, en nog meer.

Ben jij niet van de oude stempel en heb je daardoor de eerste Castlevania’s nooit gespeeld? Maar ben je wel benieuwd naar de Belmont familiegeschiedenis? Dan helpt deze Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate Hands-on je alvast een stuk op weg.

Ontwikkelaar: MercurySteam
Uitgever: Nintendo
Platform : Nintendo 3DS

Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate Preview

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch