Menu Premium
Loading...

Captain Marvel Review: “Vermakelijk, vooralsnog niet essentieel voor MCU”

07/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jelle en Koos zijn gezellig samen naar de bioscoop gegaan voor een ouderwetse Marvel film. Captain Marvel. Of worden hier originelere wateren bevaren? Pak de popcorn er maar bij en zet je 3D bril op. Want hier is de review van Captain Marvel!

Gruwelijke actie

De film speelt zich af in 1995. En Jelle en Koos willen geen spoilers weggeven. Maar eigenlijk kan dat helemaal niet. Zegt dat iets slechts over de film? Het is een origins story die weinig nieuws brengt qua verhaal. En is het nu duidelijk waar de krachten vandaan komen? Je weet al wel dat het hoofdpersonage captain Marvel is natuurlijk. De actie en het tempo is erg goed. En wat ziet het er ongelofelijk goed uit…de Imax ervaring draagt dan ook enorm bij aan de ervaring van de film. Koos heeft zich flink vermaakt met de film en het is voor hem ouderwets goede Marvel actie.

Voorspelbaar en feministisch?

De boys vonden de film zeer vermakelijk, maar toch ook erg voorspelbaar. 90% van de plotwendingen in de film zagen ze dan ook van mijlenver al aankomen. Toch was er gelukkig ook nog een grote verrassing, een die we uiteraard niet zullen gaan verklappen. Je hoeft je dan ook geen zorgen te maken voor eventuele spoilers, daar doen we niet aan. Toch was er ook nog een ander element die we moeten bespreken, het ‘alle mannen zijn slecht en denigrerend en vrouwen zijn sterk en independent’ verhaaltje, typisch 2019 maar ook wel een beetje irritant.

Jelle vind het verhaal te veel losstaan van de rest van de Marvel films. Is de after credits scène hier vet genoeg om de gehele film tof te maken?

Laat vooral even in de comments weten wat je van de film vond of ga je hem nog kijken in de toekomst? Ook mag je uiteraard al je vragen over de film stellen in de comments en dan doen wij onze best om ze te beantwoorden!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch