Menu Premium
Loading...

Let’s Play Capcom Beat ‘Em Up: “Collectie van nostalgie en gezelligheid”

07/10/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

En toen kwam Capcom gewoon ineens met een klassieke bundel begin september. Natuurlijk hebben we hiervoor niemand minder dan onze echte classic-fans Emiel en David uitgenodigd om het eventjes te spelen voor jullie. Capcom heeft dit keer goed nagedacht over wat ze nou in de bundel moeten flikkeren. Benieuwd wat Emiel en David hier nou van vinden, dan moete gij zeker kijken naar deze Let’s Play.

Op de bank of in de trein

Het leuke aan deze bundel is het feit dat je gewoon lekker op je bank of in de trein samen met iemand kan spelen. Dit maakt de bundel alleen maar beter. Wonen je vrienden een paar landen verderop, dan is dat voor de Capcom Beat ‘Em Up bundel geen probleem, je kan namelijk gewoon online met iemand Final Fight spelen. Je kan maximaal met 4 man samen spelen op de bank met de Nintendo Switch op schoot, mits je genoeg controllers heb hè.

Geweldige klassiekers in één bundel!

Capcom heeft het gewoon voor elkaar gekregen om zeven klassiekers in 1 bundel te douwen en het speelt geweldig. Ze hebben onder andere: Final Fight, Captain Commando, The King of Dragons, Knights of the Round en Warriors of Fate toegevoegd in de bundel. Ook hebben ze games toegevoegd die eerder niet beschikbaar waren voor consoles: Armored Warriors en Battle Circuit.

Bundel vol nostalgie

De straten op in Final Fight, keihard draken vermoorden in The King of Dragons, de ruimte in met Captain Commando, als Arthur spelen in Knights of The Round en zo kunnen we doorgaan. De perfecte bundel voor mensen die klassiekers geweldig vinden of mensen die toentertijd niet aanwezig waren. Ben jij nou ook net zo geintresseerd als Emiel, dan kan je de game hier halen voor je Nintendo Switch. De game is ook beschikbaar voor de PlayStation 4 en de Xbox One.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch