Menu Premium
Loading...

Call of the Sea Review – Kopen, budgetbak of slopen?

20/12/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hoewel het leuk is om altijd naar de blockbuster versie van een game te kijken, vinden wij bij Gamekings het ook belangrijk om af en toe wat kleinere titels te bekijken. Bijvoorbeeld omdat ze opvallen of omdat we er veel vragen vanuit community over krijgen. Vandaar dat Daan zich bovenop Call of the Sea heeft gestort. Samen met JJ kijkt hij of deze kleinere game het spelen waard is. Dit is de Call of the Sea Review.

Een pakkend verhaal?

Call of the Sea is een game die draait om zijn verhaal. Jij speelt als Norah Everhart, die een pakje krijgt met daarin een boodschap. Deze boodschap is afkomstig van haar man Harry, en het bericht zorgt ervoor dat Norah op reis gaat naar een mysterieus eiland. Op dit eiland komt ze erachter dat er iets niet helemaal goed is. De reden voor dit alles? Norah is ziek, zij leidt aan een ziekte waardoor er aparte vlekken op haar handen zitten. Haar man Harry heeft daarop een expeditie gestart op zoek naar een geneesmiddel waardoor hij vervolgens uitkwam op dit mysterieuze eiland. Dat klinkt allemaal heel interessant, maar vond Daan het verhaal pakkend genoeg om het tot het eind door te spelen?

Puzzelen als een Sherlock Holmes in Call of the Sea

Op het eiland ben jij dus op zoek naar je echtgenoot. Hoe je dat doet? Door als een echte Sherlock Holmes puzzels en clues op te lossen. Door deze puzzels en/of clues hoop jij je een weg te banen naar jouw echtgenoot of diens expeditieleden, die ook zijn verdwenen. Maar uit wat voor puzzels bestaat deze game? Daan geeft een goed voorbeeld over een muziekapparaat dat gelinkt is aan een aantal zwevende stenen. En deze zwevende stenen zijn dan weer gelinkt aan bepaalde toonhoogtes. Maar een game wiens gameplay bestaat uit het oplossen van puzzels, leeft of sterft met de kwaliteit van diens puzzels. En zijn deze puzzels uitdagend genoeg om Daan zijn hersenen te laten kraken? Je komt erachter in de Call of the Sea Review.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch