Menu Premium
Loading...

Call of Duty: WWII E3 2017 Preview

15/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is al veel te vaak gezegd, maar hier komt ie gewoon nog een keer: Call of Duty is terug, met na lange tijd weer BOOTS ON THE GROUND! Dit was de laatste keer dat we deze term zullen gebruiken, op JJ na natuurlijk. Koos heeft CoD: WWII op de E3 2017 mogen spelen en wordt vanuit Nederland door JJ en Skate ondersteund in deze Call of Duty: WWII E3 2017 Preview!

Voetjes op de vloer

Een ouderwetse Call of Duty is iets waar veel liefhebbers al tijden naar uitkeken. Geen hypermoderne soldaten die het uitvechten in verticaal georiënteerde maps, maar BOOTS…uhhh vechten met beide benen op de grond.  Dit alles gebeurt in een Tweede Wereldoorlog-setting die de Call of Duty franchise niet onbekend is. Jelle heeft een tijdje terug van de Single Player mode mogen proeven, maar nu heeft Koos een potje Multiplayer uit kunnen proberen. De eerste vraag is natuurlijk: wat vinden de mannen van de setting? Voelt de vertrouwde WOII setting goed, of is het een te makkelijke keuze geweest?

Spectaculaire Multiplayer missies

Deze Call of Duty game doet verschillende dingen anders dan zijn moderne voorgangers. Het tempo ligt, zoals je misschien kan verwachten bij een WOII shooter, iets lager dan de afgelopen delen. Dit betekent niet dat de gameplay traag is, want het run & gun tempo zit er nog steeds flink in. Koos wordt vooral blij van een nieuwe game mode, namelijk de multiplayer missies. Wat deze missies inhouden, zal hij je in deze preview vol enthousiasme uitleggen.

Als je benieuwd bent naar de mening van Koos of de reactie van de mannen in de studio, moet je snel deze Call of Duty: WWII E3 2017 Preview checken. Loop jij al warm voor Call of Duty: WWII, of zie je toch liever een (hyper)moderne variant? Laat jouw mening horen in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch