Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Call of Duty: WWII The Resistance DLC Review

07/02/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hé, hé. Eindelijk is het zover, er zijn nieuwe maps voor Call of Duty: WWII! Althans als je de game op de Playstation 4 speelt, want de mensen op Xbox One en PC mogen nog even lekker een maandje wachten. JJ heeft samen met veel mensen met smart zitten te wachten op de nieuwe maps. Het is namelijk alweer een aantal maanden geleden dat de game uitkwam. Ook had de base-game minder maps dan alle vorige Call of Duty’s. De game doet het goed, maar het was wat summier en dus kan het wel weer wat verfrissing gebruiken. Gaan we dit vinden in deze nieuwe DLC?

JJ heeft eindelijk zijn nieuwe maps

In deze map pack zitten vier nieuwe maps. Één van deze maps is Operation Intercept, die eigenlijk alleen maar te spelen is in de gamemode War. Daarnaast is er ook nog een remake van een oude bekende. Ze hebben namelijk de map Resistance uit Modern Warfare 3 omgetoverd naar de map die nu de naam Occupation met zich meedraagt. De andere twee maps zijn daarentegen wel nieuwe maps. Het betreft de map Anthropoid, die zich afspeelt in Tsjechië en de map Valkyrie, waarbij je je bevindt in de bossen aan de oostelijke kant van Duitsland (en dus niet de Ardennen JJ!!!). Ook hebben ze weer wat klaar staan voor de zombie liefhebbers. De nieuwe DLC voegt namelijk weer een nieuw hoofdstuk van de zombie mode aan de game toe. Dit keer ben je op een eiland aan de noordelijke kant van Duitsland en je crew heeft nieuwe intel gehad. Dokter Straub zou zich namelijk op het eiland bevinden .

JJ is nu aan zet. Hij heeft het afgelopen weekend de maps kapot gespeeld. De vraag is of hij er blij van werd en tevreden was met de nieuwe lading CoD of dat hij er een nare bijsmaak aan overhield. Kijk dus snel naar de review van de DLC van Call of Duty WWII The Resistance.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch