Menu Premium
Loading...

Call of Duty: Black Ops Cold War seizoen 2 Review: ‘Een roestige kutboot’

06/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Call of Duty: Warzone is inmiddels alweer een jaartje oud. Deze maand gaat de Battle Royale game zijn eerste verjaardag vieren en het heeft toevallig ook net een nieuw seizoen gekregen. Black Ops: Cold War is na zes seizoenen Warzone: Modern Warfare, toegevoegd aan de online hit. Twee seizoenen later lijkt het erop dat BO: Cold War de touwtjes in handen heeft. JJ en Boris hebben beide hun deel gedaan in de test van Warzone: Season 2. Zij zullen jullie hierbij vertellen waarom je zou moeten blijven spelen en uitten zich natuurlijk ook over de verbeterpuntjes.

Call of Duty: Black Ops Cold War seizoen 2

De trailer droeg een aardige belofte met zich mee. Totaal iets nieuws, was de indruk die vele van de gedropte teasers en trailers kregen. En in sommige opzichten heeft Activision dat ook aan ons gegeven. Aan de spelers die Black Ops: Cold War hebben dan wel… De nieuwe content, waar onder de Battle Pass, is vooral de afgelopen twee seizoenen een grote service geweest voor Black Ops spelers. Waarin Modern Warfare fans zich een beetje achtergelaten beginnen te voelen. Al heeft Verdansk wel een aantal vernieuwingen gekregen, waaronder een grote verassing naast Prison. Je zou kunnen stellen, dat op het eens zo grote, kale veld, waar je eigenlijk alleen met een voertuig durfde over te steken, er nu genoeg dekking te vinden is. En dat heb je wel nodig met de huidige drukte in dat hoekje van de map.

Nieuwe stuff voor Warzone & vechten met de walking dead

Season 2 biedt héél veel nieuwe content. Zo zijn de toevoegingen verspreidt over niet alleen Warzone, maar ook over de multiplayer van Cold War én Zombies… Dit seizoen heeft zo. ontzettend. veel. zombies… De Black Ops traditie springt zowat je beeld uit en heeft nu ook ons favoriete vakantie-eiland Verdansk te pakken. Hoe? Dat mag je zelf gaan uitvinden door gewoon op die mooie Play button te klikken. Verder kunnen de spelers zich een aantal dagen bezig houden met het Outbreak-event. Vergelijkbaar met het Halloween-event van vorig jaar, maar dan zonder de onvermijdbare jump-scares. Kortom, veel te bespreken dus. Pak er wat lekkers bij en enjoy the ride.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch