Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Call of Duty: Warzone 2.0 Premium Review: ‘Fris of meer van hetzelfde?’

22/11/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is zo ver. Na een aantal jaren talloze potjes Warzone te hebben gespeeld en talloze winnetjes te hebben gepakt, kunnen we aan de slag met een gloednieuwe versie. Volgens ontwikkelaars Infinity award opgebouwd vanaf scratch. Met de launch van het succesvolle Call of Duty: Modern Warfare 2 komt ook de nieuwe editie van de, met Fortnite, meest populaire Battle Royale game ooit. Miljoenen spelers gingen meteen met de free to play versie aan de slag. Boris, Daan en Jasper ook. Hoe fris voelt Warzone 2.0 aan? Wat zijn de innovaties in de game en biedt de nieuwe map echt nieuwe spel ervaringen? Plus de eindvraag: Is het nieuwe deel beter dan zijn voorganger? Je gaat het allemaal zien en horen in de Call of Duty: Warzone 2.0 premium review.

Call of Duty: Warzone 2.0 review: Fris of meer van hetzelfde?

Activision stelt het op hun eigen website alsvolgt: “Welkom in Al Mazrah. Call of Duty: Warzone 2.0 gaat naar de stad en de landelijke buitengebieden van de republiek Adal in de volgende generatie van Call of Duty®’s enorme gratis te spelen Battle Royale-ervaring. De uitgestrekte en realistische omgeving is niet het enige dat nieuw is: Warzone 2.0 is van de grond af opgebouwd als de ultieme Battle Royale-ervaring. Al Mazrah biedt gloednieuwe gameplay-innovaties, nieuwe spelermechanica en het totaal nieuwe speltype DMZ.” Klinkt goed? Maar klopt deze pr taal wel? Boris, Daan en Jasper hebben er een duidelijke mening over.

Hoe hielden de servers van Activision het tijdens de eerste dagen?

De drie heren zijn vanaf dag 1 beginnen met knallen en winnetjes pakken. Lukte ze dat ook lekker en soepel of werkten de servers af en toe tegen. En dat wat ze zagen gebeuren op het speelveld, kon hen dat bekoren of voelde het als meer van hetzelfde of zelf een dalende lijn aan? Het antwoord krijg je in deze Premium review.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch