Menu Premium
Loading...

Call of Duty: Vanguard Let’s Play ‘Werkt de franchise zonder Warzone nog?’

12/11/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag gaan we Call of Duty Vanguard spelen. De review komt zaterdag zodat we echt een week de tijd hebben gehad om alles te checken. En om te ervaren hoe de balans in de multiplayer verandert als de servers opengaan voor alle gamers. De huidige game heeft nog geen Warzone map. En dus kunnen we vooral kijken of de Call of Duty franchise zonder deze populaire mode bestaansrecht kent. In Vanguard gaan we terug in het verleden. De Tweede Wereldoorlog is een bekende setting van de serie. Er zijn al andere delen uit de franchise die zich in deze setting afspelen. Voelt het dan nog wel fris aan? Koos en Skate zijn de Pistoleros del Sofa die een stuk van de game gaan spelen. Hoe is hun eerste ervaring? Gaat het vet worden? Of voelt dit echt meer van hetzelfde. Je gaat het zien en horen in deze Let’s Play.

Hoe is het begin van de Storymode

In Call of Duty: Vanguard heb je verschillende modes. Er is een Story mode, de multiplayer en de zombie mode. Welke gaat het vetst worden? En wat zorgt ervoor dat ze dit willen verder spelen. Dit is de eerste Call of Duty-titel zonder censuur op alles wat echt gerelateerd staat aan WW2. Merk je dat? En is er eindelijk wat grafische vooruitgang nu we de game op de PS5 spelen. Brengt je dit echt het gevoel dat het in WW2 plaatsvind? En hoe is de gameplay verder? Voelt dit echt als Call of Duty.

Wat is hun eerste indruk op de Graphics van Call of Duty: Vanguard

Daarbij spelen we de game op de PS5. Wat is onze mening over de graphics? Hoe zijn de details en de effecten? Merken we dat dit echt een nieuw deel is? Of is het gewoon Call off Duty deeltje zoveel. Koos en Skate gaan het je vertellen  in de Let’s Play van Call of Duty Vanguard.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch