Menu Premium
Loading...

Call of Duty: Modern Warfare Tribute: “Een ijzersterke Call of Duty”

15/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ en Skate gaan in dit item eens terugblikken op hun ervaringen met een van de (zo niet de) populairste games van Call of Duty. Daar zijn genoeg redenen voor op te noemen. De wrede singleplayer van deze game is ook speelbaar in de nieuwe Call of Duty, Modern Warfare, en zal waarschijnlijk ook daar weer veel gespeeld gaan worden door de CoD-liefhebbers. De campaign gaat natuurlijk wel en nieuw verhaal hebben, maar er komen een paar bekende namen langs. Daarnaast is er natuurlijk Headquarters, een van de meest populaire multiplayer game modes van de game.

De wrede singleplayer van Call of Duty: Modern Warfare

Maar we beginnen met de singleplayer, want in de oude Call of Duty: Modern Warfare was dit misschien wel het hoogtepunt. De fantastische missies die er in zaten (met als hoogtepunt de missie All Ghillied Up), de characters en de actie waren een succes te noemen. De missie All Ghillied Up zal voor veel mensen het hoogtepunt zijn. De missie waarin je op de grond gecamoufleerd ligt terwijl tanks en soldaten vlak langs je heen lopen. Samen met het gevecht op het vliegveld waarschijnlijk voor veel het vetste moment van de Call of Duty: Modern Warfare singleplayer.

Headquarters populair vanwege meerdere redenen

Ten eerste zit er veel actie in en is de match constant in beweging. De speler kan niet simpelweg op een plek blijven staan en er komt ook nog eens een wat strategie bij kijken. Je moet namelijk de HQ’s controleren en behouden om punten te verdienen en de match te winnen. Maar, de voornaamste reden is toch wel dat er veel XP verdient kan worden. Deze experience point verdien je naarmate je de HQ’s onder controle hebt. Hoe langer, hoe meer XP. En daar hoef je in principe dus zelf niet iets voor te doen. Ideaal dus als je snel een paar levels omhoog wil. Maar was dit ook de reden dat Skate en JJ de game mode zoveel speelden?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch