Menu Premium
Loading...

Call of Duty Modern Warfare review: kopen, budgetbak of slopen?

30/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Iedereen is bezig met Call of Duty: Modern Warfare. De game is niet uit het nieuws te slaan, soms om de goed reden en soms om een wat minder goede reden. Sinds 25 oktober zijn Skate en JJ, echte CoD-liefhebbers, non-stop bezig met het spelen van de game. De grote vraag is of de game met deze reboot/remake qua gameplay terugkeert naar zijn zo succesvolle jaren. Want dat de game gaat verkopen, dat staat wel vast. JJ en Skate vertellen je in deze korte review wat de plus- en minpunten van de game zijn en wat je allemaal gaat tegenkomen.

Call of Duty: Modern Warfare terug naar de roots?

Want dat is in ieder geval wat Activision en Infinity Ward proberen te bereiken. Of dat dan ook daadwerkelijk is gelukt hoor je in dit item. Maar dat de gameplay weer ouderwets zou gaan zijn was van tevoren al wel duidelijk. Dit was terug te zien in de trailers en in de gameplay beelden die we tot nu toe gezien hebben.

Singleplayer, Multiplayer en Special Ops

Dit is, heel beknopt, de inhoud van de game. In de singleplayer ga je een paar oude bekende tegenkomen en kun je weer een episch verhaal meemaken. Jij moet proberen met een paar medestanders (commando’s) gestolen chemische wapens terug te veroveren. Je gaat in de campaign door heel Europa en zelfs door het Midden-Oosten heen. Veel mensen zullen dan ook blij zijn dat singleplayer weer terug is in Call of Duty. Daarnaast zijn er dus Special Ops die je kan spelen en is natuurlijk ook multiplayer aanwezig in de game. Het paradepaardje van CoD. Want wie Call of Duty: Modern Warfare koopt of speelt voor de singleplayer neemt misschien wel zichzelf in de maling. De game staat natuurlijk vooral bekend om zijn multiplayer. Hoe deze drie game modes spelen en of het je geld waard is, dat hoor je tijdens deze review.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch