Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Call of Duty Modern Warfare Premium Review: CoD terug in topvorm?

29/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is eindelijk zover. De review waar menigeen zo lang op heeft gewacht. Sinds vrijdag 25 oktober zijn JJ, Skate en Koos niet meer van Call of Duty: Modern Warfare af te slaan. De reboot (of remake) van de succesvolle game uit 2007 lijkt bij veel mensen aan te slaan. Hebben de drie heren net zoveel plezier gehad met de game? Daar kom je achter in deze uitgebreide review.

Call of Duty: Modern Warfare: oud en vertrouwd?

Dit lijkt in ieder geval de bedoeling te zijn geweest van Activision en Infinity Ward. Want de afgelopen paar Call of Duty’s weken vooral qua gameplay af van het zo succesvolle pad dat de franchise daarvoor had bewandelt. Volgens velen (en ook volgens de developers) is dit weer een Call of Duty die teruggaat naar de basis en naar de zo succesvolle periode van Call of Duty in 2020.

Wat is er allemaal mogelijk?

Als je van Call of Duty houdt, weet je wel zo ongeveer wat je kunt verwachten. Het is namelijk meer van hetzelfde, alleen toch anders. De singleplayer keert terug, waarin er een paar bekende namen tevens weer hun opwachting maken. Daarnaast is er ook co-op, voor de liefhebbers. Maar goed, het merendeel van de gamers zal natuurlijk geïnteresseerd zijn in de multiplayer van de game. Naast de welbekende modi die er zijn (Team Deathmatch, de terugkeer van Headquaters enz) gaat de game ook ’terug naar zijn roots’, zoals Activision en Infinity Ward het zelf omschrijven. Of ze dit ook gelukt is en wat er verder allemaal goed en minder goed is aan de game, daarvoor is deze review natuurlijk. Dus: kijken!

Wat zijn jouw ervaringen tot nu toe? Hoeveel uur heb je inmiddels in de game gestoken en wat zijn tot nu toe je op- en aanmerkingen op de game? Geeft de game je inderdaad het gevoel dat je terug gaat in de tijd en dat je weer een oude vertrouwde Call of Duty speelt?

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch