Menu Premium
Loading...

Call of Duty Modern Warfare Beta Review: “voelt weer aan als Call of Duty”

18/09/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen weekend konden de gelukkige aan de slag met de Call of Duty: Modern Warfare Beta. Op de redactie waren er aardig wat mensen die zich met een code gelukkig konden prijzen. Zo ook JJ en Skate. Zij hebben behoorlijk wat tijd gestoken in het verzamelen van kill streaks. De komende weken krijgen nog meer mensen de kans om de Beta te testen, dus voor wie van plan is de game uit te proberen: check het item!

Call of Duty is weer Call of Duty?

De afgelopen paar edities van Call of Duty waren niet zo’n denderend succes. Volgens velen ging de game een compleet andere weg op dan wat CoD vroeger zo fantastisch maakte. Natuurlijk zit er weer singleplayer in de game. Verder zijn er nieuwe squad-based missies die je in co-op kunt gaan ondernemen. Toch zal bijna iedereen de game kopen vanwege de multiplayer. Dit is en blijft het paradepaartje van Call of Duty. De fans van CoD zullen blij zijn met het nieuws dat het vechten op de grond weer terug is en de focus is van de developer. Verder is er weer zat aan te passen als het op wapens en classes aankomt en keren er een paar oude game modes terug.

Nog twee keer de kans om te spelen

Voor de mensen die dus denken dat het niet meer mogelijk zal zijn om de game zelf te testen, niet getreurd. Tussen 19 en 20 september kunnen Playstation 4-spelers zelfs gratis en voor niks de Beta spelen. Voor PC en Xbox-gamers zal er een pre-order aan te pas moeten komen om de Beta te kunnen spelen. Tussen 21 en 23 september zullen alle Playstation 4 en PC-spelers los kunnen gaan met de game. Voor Xbox-gamers geldt dit alleen voor Xbox One Gold-spelers. Kansen zat dus om de Beta nog te kunnen spelen. Op alle consoles.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch