Menu Premium
Loading...

Call of Duty: Modern Warfare 4 uitgelekt!?

08/01/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor veel mensen is de Call of Duty toch wel de go-to serie als het gaat om shooter games. Vele van jullie kennen deze games dan ook al meerdere jaren. Denk hierbij aan de eerdere Call of Duty 1 en 2 voor de PC. Later kwam de Call of Duty 3 voor de consoles uit. Hiermee begon de franchise echt uit te groeien tot een van de populairste shooters van de hedendaagse tijd. Toch blijft voor veel mensen de ‘Modern Warfare’ games, de beste uit de serie. Voornamelijk Modern Warfare 1 en 2. Er gaan nu geruchten rond dat de volgende Call of Duty wel eens waar Modern Warfare 4 kan gaan zijn. JJ gaat alle lekken met je doornemen.

Schreeuwt de markt om een deel vier?

Veel mensen maakte de keuze tussen Battlefield en Call of Duty, waarbij Battlefield meer een realistische shooter is en Call of Duty meer een fast-paced shooter is. Zo begon de Modern Warfare reeks toch een standpunt te maken in de gaming industrie. De snelle actie, de kleine maps, de respawns, alles ging snel in Call of Duty. Waarbij ze met perks kwamen zoals Marathon en Lightweight, waardoor je oneindig lang kon sprinten. Maar, zitten mensen hier nog steeds op te wachten? Of zijn mensen tegenwoordig wel een beetje klaar met elk jaar een nieuwe titel van deze game te zien?

Meerdere geruchten rond Modern Warfare 4

Op Twitter zijn al meerdere geruchten gevonden die gaan over de nieuwe titel van Call of Duty, namelijk Modern Warfare 4. Zo wordt er al gespeculeerd dat dit deel geen campaign story zal gaan bevatten. We zagen dit al eerder bij Bijvoorbeeld Black Ops 4, die game kwam met drie grote gamemodes namelijk: Multiplayer, Zombies en Battle Royale. Wel denken ze echter dat er een remake zal komen van de beroemde Modern Warfare 2 campaign, waarin we de bekende namen zoals Captain Price, Soap en Ghost in tegen kwamen. Ook zeggen ze dat er een grote kans bestaat dat er later ook een DLC zal zijn voor de campaign van Modern Warfare 3. Waar JJ nog wel het meest verbaasd over is, is het feit dat er gesuggereerd wordt dat dit de laatste game in de Modern Warfare serie gaat worden. Hoe komt deze persoon hier aan? Wat denken jullie dat er dit jaar gaat uit komen in deze reeks? Een nieuwe IP of toch wel Modern Warfare 4? Laat het ons zeker even weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch