Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Call of Duty: Modern Warfare 3 Premium Review: ‘Dit is DLC’

14/11/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er zijn game-wise twee dingen zeker in de herfst: Er komt een nieuwe FIFA uit (of EA FC) en een nieuwe Call of Duty. Dit jaar had die streak doorbroken kunnen zijn aangezien Activision eigenlijk een grote update of soort van DLC had gepland staan. Maar ergens in dat proces is er iets veranderd. Call of Duty: Modern Warfare 3 is een full priced release geworden. Maar, en je hebt ongetwijfeld de eerste kritieken al gehoord en gezien op social media, is dat het wel? JJ, Koos en Shelly speelden de game drie dagen lang en komen in deze video met hun relaas. Dit is de Call of Duty: Modern Warfare 3 Premium review.

Call of Duty: Modern Warfare 3 review: Activision gooit naam franchise te grabbel

Call of Duty: Modern Warfare 3 is een first person shooter die ontwikkeld werd door Sledgehammer Games. Het is de twintigste editie in de Call of Duty-franchise en de derde en laatste versie van de opnieuw opgestarte Modern Warfare-trilogie. De game is uitgebracht op de PS4, PS5, PC, Xbox One en Xbox Series X / S. Modern Warfare 3 bestaat uit een campaign(tje), een Zombie mode en een multiplayer mode. Warzone krijgt later nog een nieuwe map. Daar maken we nu al een beetje kennis mee in de Zombie mode.

Makarov zet de boel op stelten

Het verhaal van de campaign volgt de speciale ops-eenheid Task Force 141 die de bekende bad guy Vladimir Makarov moet opsporen. De Russische ultranationalist en terrorist is van plan een derde wereldoorlog te ontketenen.  En dat moeten we niet willen. De multiplayer bevat de bestaande 16 maps van Call of Duty: Modern Warfare 2 (2009) die allemaal een oppoetsbeurt hebben gehad. Daarnaast is er dus een open wereld Zombies-mode. Is dat genoeg om de prijs van 70 euro te kunnen rechtvaardigen? Is de kwaliteit er op vooruit gegaan en zijn er innovaties te zien? Je krijgt het antwoord in deze video.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch