Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Call of Duty: Modern Warfare 2 Premium Review: Is de game af?

01/11/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Call of Duty: Modern Warfare II is het vervolg op het eerste deel, dat in 2019 een soort van reboot kreeg. Je kon opnieuw met de illustere kapitein John Price, John “Soap” MacTavish, Kyle “Gaz” Garrick en Simon “Ghost” Riley aan de slag. In het nieuwe deel is het niet veel anders. Opnieuw ga je beleven hoe sterk Task Force 141 is als ze geconfronteerd worden met een nasty collab tussen Mexicaanse narco’s en het Iraanse bewind. Boris, Koos en Skate hebben de game inmiddels een aantal dagen gespeeld en komen in deze video met hun relaas. Hoe was de singleplayer en hoe beviel hen de multiplayer? Je ziet en hoort het antwoord in de Call of Duty: Modern Warfare 2 Premium review.

Call of Duty: Modern Warfare 2 review: ‘Is de game echt baanbrekend?’

Infinity Ward legde de lat vooraf hoog. Dit zou een baanbrekende Call of Duty worden. Nog nooit waren ze zo all out gegaan tijdens de productie. Ze beloofden state-of-the-art next-gen gameplay, realistisch geluid en top notch belichting en graphics. Met andere woorden, het moest de meest geavanceerde Call of Duty in de geschiedenis van de franchise worden. Nu mag een developer dit altijd roepen. Roepen staat vrij. Maar als je iets roept, dan moet je die woorden ook waarmaken. Doet Infinity Ward dat ook? Is de nieuwe Call of Duty echt state-of-the-art? Is het echt baanbrekend? Of is dit gewoon niks meer en niks meer dan Call of Duty deeltje zoveel? De drie heren gaan je het antwoord geven tijdens de uitgebreide discussie.

Was alle beloofde content wel aan boord?

De single- en multiplayer werden uitgebreid gecheckt door de heren. Zat alle beloofde content aan boord? Plus natuurlijk de status van de servers. Werkte alles naar behoren of hebben ze dagen geen schot kunnen lossen? Of enkel laggy schoten? Alle antwoorden kun je vinden in deze Call of Duty: Modern Warfare 2 Premium Review.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch