Menu Premium
Loading...

Call of Duty: Infinite Warfare Review

08/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Click, click, boom! Pas maar op, want Shelly en JJ zijn locked and loaded en zeker niet bang om hun mening te delen. Onze Call of Duty bazen hebben afgelopen weekend flink zitten campen in hun huis om de nieuwe Call of Duty: Infinite Warfare kapot te spelen. Niet alleen de multiplayer is het doelwit, ook de singleplayer en de zombie mode zullen aangevallen worden in deze review. Benieuwd naar hun bevindingen? Check dan snel Call of Duty: Infinite Warfare Review!

Vorig jaar was Back Ops 3 aan de beurt om de markt te veroveren. Dit jaar komt Activision met een nieuwe Call of Duty die zich afspeelt in de toekomst, genaamd Infinite Warfare. Call of Duty: Infinite Warfare is alweer het 13e deel in de Call of Duty reeks die op 4 november uitkwam voor PC, Playstation 4 en de Xbox One.

Shelly begint de review met een groot compliment voor het verhaal van de singleplayer. JJ is minder te spreken over het feit dat Infinity Ward veel side missies heeft toegevoegd om het verhaal te versterken. Naast de singleplayer is de zombie mode ook goed ontvangen bij Shelly en JJ, die veel plezier biedt voor de spelers. Maar of ze de multiplayer ook zo vet vinden?

Naast de nieuwe Call of Duty is er een generatiestrijd gaande tussen Modern Warfare en Infinite Warfare. Naar welke game gaat jullie voorkeur? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch