Menu Premium
Loading...

Call of Duty: Infinite Warfare Continuum DLC Review

30/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Leuk natuurlijk, die boots on the ground straks in CoD WWII, maar voorlopig moeten we het natuurlijk nog doen met Infinite Warfare. En er is weer nieuwe DLC uitgekomen, de tweede, genaamd Continuum. De DLC bevat vier maps en een nieuwe¬†‘aflevering’ van de Zombiemode. In dit item bekijken JJ en Shelly of de content van Continuum hen nog wat doet of dat ze juist dankzij deze DLC weer een comeback maken. Je checkt het in de Continuum DLC Review!

Nieuwe content in Continuum

De eerste map is Turista en speelt zich af bij een “luxe spa en resort voor de toekomstige elite”. De tweede map heeft de naam Scrap en, de naam zegt het al, draait om een verlaten autokerkhof op de maan. Dan zijn er nog Archive, wat een snelle map in een post-futuristische kunstgalerij is, en Excess, de remake van de befaamde map Rust uit Call of Duty: Modern Warfare 2. Tot slot is daar dus de nieuwe aflevering in de Zombiemode die Shaolin Shuffle heet en een disco zombie angst fest is in funky New York van 1970.

Klinkt best leuk toch? Wat zouden JJ en Shelly er van vinden? Pakt de gameplay in deze maps anders uit dan in de standaard maps? Laat Shaolin Shuffle opnieuw zien dat de Zombiemode van Infinite Warfare echt een killer is? Je vindt de antwoorden in deze review van de Continuum DLC van Call of Duty: Infinite Warfare.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch