Menu Premium
Loading...

Call of Duty: Ghosts Gamescom 2013 preview

25/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Terwijl Dennis een paar dagen voor de Gamescom naar LA is gegaan om daar een hele dag Call of Duty: Ghosts te spelen, moest Boris het doen met een presentatie op Gamescom 2013. Samen gekomen, praten Dennis en Boris over de Call of Duty: Ghosts Gamescom 2013 preview.

Call of Duty: Ghosts is het zoveelste deel van de CoD-serie. Inmiddels weten we dat er genoeg voor- en tegenstanders zijn van de game. Als je de CoD-verkoopcijfers ziet, is het ook wel te begrijpen dat het zo’n langlopende serie is. Ook de trailers van het aankomende deel, Call of Duty: Ghosts, viel bij veel mensen in de smaak door de nieuwe engine, waardoor alles er nog vetter uitziet.

Een belangrijk onderdeel van Call of Duty: Ghosts is de toevoeging van de hond Riley. Deze trouwe viervoeter zal je dan ook helpen om je vijand te vinden. Bovendien vindt hij het verscheuren van de vijand ook geen probleem. Hoewel de hond een belangrijke toevoeging is, kreeg Boris een presenatie die over de kill-streaks, perks en vele verschillende granaten ging, die de game rijk is.

Zoals je misschien wel weet is Boris een groot liefhebber van honden en bezit hij zelf ook een trouwe viervoeter. Het is dan ook best goed voor te stellen dat Boris erg teleurgesteld is dat de presentatie niet over honden ging. Misschien kan Dennis hem toch nog opvrolijken door inhoudelijk op de game in te gaan. Je kunt het zien in deze video.

Ontwikkelaar: Infinity Ward
Uitgever: Activision
Platform: PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4, Xbox One, PC en Nintendo Wii U

Call of Duty: Ghosts Gamescom 2013 preview

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch