Menu Premium
Loading...

Call of Duty: Black Ops II Vengeance DLC Review

17/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een aantal weken geleden heeft Activision het Vengeance VIP Lockdown Event in Roermond gehouden. Dit evenement vond plaats in een oude gevangenis die omgetoverd is tot hotel. De hele avond werd er gespeeld om vette prijzen onder het genot van een drankje en muziek. Skate heeft al jaren een VIP status en het is daarom geen verrassing dat hij uitgenodigd was voor dit evenement. Zijn voornemen was het ownen van alles en iedereen (met een kleine kanttekening dat Skate alleen maar Headquarters speelt en dat op het evenement strikt Free For All werd gespeeld). Nu Skate en Martin de nieuwe maps van binnen naar buiten kennen wordt het tijd voor een review van deze DLC. Dit doen de mannen in de Call of Duty: Black Ops II Vengeance DLC Review.

Na zijn voorgangers Uprising en Revolution is Vengeance de derde en tevens laatste DLC voor Black Ops II. Deze DLC bevat vier mappen en net als in Uprising en Revolution zit hier ook een zombiemap in. Deze zombiemap draagt de naam Buried en heeft tevens met een nieuw wapen.

Vengeance komt met vier nieuwe multiplayer mappen voor Black Ops 2 waarvan er één een remake is van de vorige Black Ops Summit map. De mappen variëren van snelle close combat maps, met kleine gangetjes en snelle actie als Cove en Rush, naar iets grotere overzichtelijke maps waar mid- tot long-range combat beter uit de voeten komt als Detour en Uplink.

Skate en Martin zijn al een paar weken zoet met de nieuwe DLC van Call of Duty: Black Ops II en delen hun ervaringen in de Call of Duty: Black Ops II Vengeance DLC Review.

Call of Duty: Black Ops II Vengeance DLC Review

Ontwikkelaar: Treyarch
Uitgever:  Activision
Platform: PC, PlayStation 3 en Xbox 360

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch