Menu Premium
Loading...

Call of Duty: Black Ops 6 Preview – Best of GKE3 2024

12/06/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI en Philips Hue. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI en Philips Hue hebben inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de website.

De presentaties van de afgelopen dagen tijdens de ‘E3’ hebben veel, heel veel games laten zien. Zoveel dat het voor gamers mogelijk lastig is om de bomen door het bos te zien. Daarom hebben wij onze toppers uit het aanbod gepikt. De titels die op ons het meeste indruk maakten en die we het liefst gisteren al zouden hebben gespeeld. We focussen ons daarbij op de grote titels, de Triple A producties. De parels onder de indie-titels komen volgende week aan bod. De tweede game die we nader willen bespreken, is Call of Duty: Black Ops 6. Een titel die straks op alle platformen uitkomt en voor het eerst vanaf dag 1 op Game Pass beschikbaar is. Een enorme gok voor een spel dat altijd honderden miljoenen aan verkochte spellen oplevert bij launch. We hebben het er over in de Call of Duty: Black Ops preview.

Call of Duty: Black Ops 6 preview: Treyarch belooft een old school campaign

De singleplayercampagne van de game wordt in ronkende pr-taal beschreven als een ‘dynamische en intense spionagethriller’ – en is de voortzetting van het verhaal van Black Ops Cold War. Je gaat dus terug naar het begin van de jaren negentig. De campagne speelt zich af tijdens de nasleep van de Koude Oorlog en behandelt onder andere de Golfoorlog. Gedurende deze tijd is de CIA geïnfiltreerd door een nieuwe mysterieuze kracht en veel agenten moeten ‘rogue’ gaan om hun onschuld te kunnen bewijzen. Hiertoe behoren oude bekenden Russell Adler en Frank Woods.

‘Omnimovement’ moet de gameplay in de multiplayer flink veranderen

De multiplayer bevat bij launch direct zestien nieuwe maps. Grootste innovatie is de zogenaamde ‘ omnimovement’ techniek. Die zorgt er voor dat je straks bij het rennen, lopen, springen en gliden alle kanten op kunt bewegen. Wat vinden JJ en Skate van de info en beelden die ze tot nu toe hebben kunnen zien?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch