Menu Premium
Loading...

Gerucht! Call of Duty: Black Ops 4 bevat geen Singleplayer

18/04/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ook in Utrecht bij de HP Omen Battlezone gonst het van de geruchten! Gelukkig is JJ daar en houdt hij alles haarscherp in de gaten. Black Ops 4 krijgt wellicht een Battle Royale mode in Call of Duty! Maar deze modus vervangt dus de singleplayer campaign! Het hele internet is al losgebarsten over dit nieuws. Maar als er een iemand is die duiding kan geven aan dit gerucht is dal wel onze eigen hoofdredacteur en CoD fan extraordinaire JJ. Dus ben je benieuwd wat deze wijze games guru te zeggen heeft? Check dan nu: Gerucht! Call of Duty: Black Ops 4 bevat geen Singleplayer!

Call of Duty: Black ops 4 komt met een Battle Royale Modus!

Ja ja het is waar als we de geruchten mogen geloven! Call of Duty: Black Ops 4 doet mee met de Battle Royale hype! Vorige week kwamen we al met het nieuws dat er een nieuwe battle royale game uit is van de makers van Lawbreakers! Donderdag komt de preview van die game genaamd: Radical Heights! Er gonsden zelfs geruchten over een Battle Royale modus in Red Dead Redemption 2! Battle Royale is hot en nu lijkt het alsof Activision daar nu ook een graantje van probeert mee te pikken. Is dit wel een goed idee? Daar gaat JJ jullie natuurlijk alles over vertellen!

De singleplayer modus zou dus gaan verdwijnen! Als je denkt Call of Duty denk je dan wel aan een singleplayer game? Het kost natuurlijk enorm veel tijd, energie en geld om een goede singleplayer campaign te bouwen. Gezien Call of Duty zich altijd al meer richt op de multiplayer ligt het wellicht voor de hand om je eerder te richten op een vette nieuwe muliplayer modus! En misschien is een Battle Royale modus met de vette shooter actie die Call of Duty keer op keer weer met zich meebrengt wel een gouden combinatie! Wat denken jullie? Vet idee of heb je liever een vette singleplayer? Laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch