Menu Premium
Loading...

Call of Duty Black Ops 4: Geen single player, wel zombies en Battle Royale

18/05/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Donderdagavond maakte ontwikkelaar Treyarch in Los Angeles de ins en outs van hun nieuwe Call of Duty-game, Black Ops 4, bekend. In een volvette, typisch Amerikaanse show van anderhalf uur (waarom zoiets op de E3 aankondigen, als je het ook allemaal in je eigen tijd kunt doen) bleek dat de campaign weg is, er meer Zombie komt en dat CoD voor het eerst ook een Battle Royale mode gaat bevatten. En dat is natuurlijk wel een dingetje. Want Battle Royale met zijn grote map, trage gameplay en 100 spelers is wel echt iets totaal anders dan de typische CoD-maps waarin het draait om kleine omgevingen en razendsnelle confrontaties. In de tijd van één potje Fortnite of PUBG kun je minimaal vier potjes CoD Team Deathmatch spelen.

Past de Battle Royale Mode wel bij Call of Duty?

JJ heeft afgelopen nacht alle info tot zich genomen en een groot aantal clips bekeken op YouTube waar mensen een match op een van de drie vrijgegeven maps speelden. Op basis van al die info gaat hij vooral in op de vraag of de nieuwe koers die Treyarch met Black Ops 4 heeft ingezet, een plausibele is. Is Battle Royale iets waar de traditionele CoD-fan op zit te wachten? Kan Treyarch met deze mode de jonge gamers, die momenteel voornamelijk PUBG en Fortnite spelen, overhalen om zestig euro voor CoD te betalen? De meest populaire Battle Royale is immers Free to Play. En wat vinden de CoD-fans van het feit dat de campaign weg is? Er was nog steeds een grote groep die graag de SP speelde.

Een hoop vragen die JJ in dit item probeert te beantwoorden, want wat je er ook van vindt, tof of niet, dit is wel een behoorlijke switch. En dit soort switches kunnen leiden tot hernieuwd succes of juist een fikse kater en flater. Je ziet het allemaal in dit uitgebreide nieuwsitem over de reveal van Black Ops 4.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch