Menu Premium
Loading...

Call of Duty Black Ops 4: Blackout Beta: “Groots(t)e PUBG rip-off”

11/09/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Call of Duty, een franchise die gegarandeerd bekend is bij elke shooter fanaat. JJ staat altijd wel te trappelen om een Call of Duty game te checken. Dit keer konden JJ en Skate tekeer gaan met de Call of Duty Black Ops 4: Blackout Beta. Afgelopen maandag werd de beta officieel geopend voor de PlayStation 4 spelers, jammer genoeg nog niet voor Xbox en PC. In deze Call of Duty Black Ops 4 bèta speel je namelijk de Call of Duty (CoD) versie van PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG). De naam die Treyarch deze mode heeft gegeven is Blackout. Hebben JJ en Skate ook een black-out gekregen van de bèta? Je ziet het in de Call of Duty Black Ops 4: Blackout Beta: “Grootste PUBG rip-off”.

Call of Duty Black Ops 4: Blackout is CoD met een Royale twist!

PlayerUnknown’s Battlegrounds en Fortnite hebben het Battle Royale genre naar grote hoogten doen stijgen. De games hebben het genre zo groot en populair gemaakt dat Treyarch (of beter gezegd: Activision) ook wilde meeliften met de heuse hype. In deze modus word je met tachtig man in de map gedropt. Die map bestaat uit maps van andere oudere Call of Duty games, zoals Nuketown, Firing Range en Turbine. Eenmaal geland ga je op zoek naar uitrusting, wapens en kits om in de game te blijven. Je doel is om als laatste over te blijven door middel van je tegenstanders uitschakelen met je wapens. Net als in de andere Battle Royale games wordt de map steeds kleiner naarmate de tijd vordert. Zo probeer je zo lang mogelijk te overleven en als enige over te blijven.
Skate en JJ zijn geen fan van Battle Royale games. Haalt de Battle Royale mode van Call of Duty Black Ops 4 ze dan wel over om er meer van te willen spelen? Wat vinden jullie van de bèta tot nu toe? Laat het ons weten in de comments.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch