Menu Premium
Loading...

Call of Duty Black Ops 4 Beta Review: “CoD heeft een identiteitscrisis”

07/08/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ieder jaar komt Activision weer met een nieuwe Call of Duty op de proppen en dit jaar is dit Black Ops 4 van Treyarch. JJ heeft zich al verdiept in de bèta en zal je alles vertellen over Black Ops 4, samen met zijn lieftallige collega Koos.

Boots on the ground, soort van?

We gaan weer terug naar de basics van CoD dus alle jetpacks, wall-jumps en zijwaartse manoeuvres zijn eruit gehaald en alleen de powerslide zit er nog in. Dit kwam deels doordat Activision door had dat dit niet meer werkte en zei dat ze meer ‘boots on the ground’ wilden gaan, ofwel meer back-to-basics. De dingen die zijn toegevoegd zijn onder andere de Specialists om te proberen de game meer in balans te houden en de game tegelijkertijd wat meer een eigen smoel te geven, maar behalve dat zijn de killstreaks hetzelfde als BO3, dus daar is niks nieuws aan voor zover wij weten. Wel hebben ze de killstreaks omhoog gegooid; waar eerst de UAV 3 à 4 kills kostte, kost het nu 6 kills om de UAV te activeren.

Black Ops 4 voelt nieuw, ziet er oud uit

De graphics zien er in de bèta maar matig uit en dit is vreemd omdat de verschillende studio’s en zeker ook Treyarch vroeger hele goede maps maakten. Denk hierbij aan Nuketown, Hijacked en nog veel meer. Zelfs de framerate springt van links naar rechts in de bèta. Dit kunnen ze hopelijk nog oplossen, maar met nog maar een anderhalve maand te gaan voor de release van Black Ops 4 is dit even afwachten. Maar de vraag is natuurlijk: is CoD nog wel relevant? Want ieder jaar een nieuwe Call of Duty, zorgt dat niet een beetje voor oversaturatie in de markt? We zijn dan ook reuze benieuwd hoe Activision het dit jaar gaat aanpakken om Black Ops 4 nog relevant te houden. Blackout, Treyarchs take op het Battle Royale genre zou een stap in de juiste richting moeten zijn, maar daar kunnen we pas over een paar weken mee aan de slag, wanneer daar een bèta voor verschijnt. Tot dit tijd moeten we het nog even doen met een paar multiplayer bèta weekendjes op de verschillende platforms.

Dus ben je benieuwd wat JJ en Koos vinden van de Black Ops 4 bèta, ga dan zeker kijken naar dit prachtige item.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch