Menu Premium
Loading...

Call of Duty: Black Ops 2 Wii U Review

12/12/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er zijn voor de lancering van de Wii U veel games naar deze nieuwe console geport. De ene game doet dat beter dan de ander. Of Treyarch kaas heeft gegeten van het porten, hoor je in de Call of Duty: Black Ops 2 Wii U Review.

We hebben onze twee grootste Black Ops 2 spelers van de redactie gevraagd om de Wii U versie van de game te spelen. Dan hebben we het uiteraard over Skate en JJ. Skate heeft al meerder Prestige levels gehaald, maar ook JJ speelt de game erg fanatiek.

In principe is de “normale” versie van Call of Duty: Black Ops 2 identiek aan de versie voor de Wii U. Er zijn echter wat extra functies voor de GamePad toegevoegd. Zo kun je instellen dat er op de GamePad de map of de objectives worden getoond. Daarnaast kun je, als de tv uitstaat, gewoon doorspelen op de Gamepad. Ook krijgt de splitscreen functie van de game een nieuwe betekenis. E√©n persoon kan namelijk de TV als monitor gebruiken en de andere speler kijkt op de GamePad. Natuurlijk kun je ook gewoon ouderwets splitscreen spelen, mocht je dat echt willen.

Helaas missen er ook een paar opties in de Wii U-versie. Zo is Call of Duty Elite niet beschikbaar op de nieuwe console van Nintendo. Ook livestreaming is niet mogelijk vanaf de Wii U. Zijn dit onoverkomelijke compromissen?

Of het Skate en JJ is gelukt om de overstap te maken van de klassieke controller naar de Wii U GamePad, hoor je in de Call of Duty: Black Ops 2 Wii U Review.

Ontwikkelaar: Treyarch
Uitgever: Activision
Platform: Wii U, PlayStation 3, PC en Xbox 360

Call of Duty: Black Ops 2 Wii U Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch