Menu Premium
Loading...

Call of Duty: Black Ops 2 Revolution DLC Preview

23/01/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Call of Duty: Black Ops 2 krijgt nieuwe maps, nieuwe gametypes en voor het eerst ooit in Call of Duty DLC: een nieuw wapen. FPS-fanaticus Skate weet er natuurlijk alles vanaf en ook Martin kan niet wachten om met een semi-submachinegun vijanden af te knallen in de sneeuw, in de woestijn, in een skatepark en in een dam. Wil jij ook alles weten van de aankomende map pack? Check dan de Call of Duty: Black Ops 2 Revolution DLC Preview voor alle info.

Volgende week komt de Revolution map pack uit en zoals dat tegenwoordig gaat met DLC, verschijnen de updates voor de game eerst als exclusive op één platform. Game jij op de Xbox 360? Dan ben jij in dit geval de gelukkige. Een maand later komen de toevoegingen van Treyarch naar de andere systemen. Dé vraag die jij jezelf tegenwoordig moet stellen bij een eerste expansion is: ga ik voor de losse maps of giet ik in één keer mijn spaarvarken leeg voor de ‘season pass’? Skate en Martin zetten in deze Call of Duty: Black Ops 2 Revolution DLC Preview hun vraagtekens bij dit verdienmodel. Wat vind jij?

De Revolution DLC brengt twee geheel nieuwe dingen naar Black Ops 2 die nog in geen enkele andere Call of Duty langs zijn gekomen: een nieuw wapen en de mogelijkheid als zombie te spelen. De ‘zombiemode’ is volgens Skate iets waar veel fans lang om vroegen, maar samen met Martin vraagt hij zich af of de uitvoering wel zo origineel is. Het nieuwe wapen, genaamd de ‘Peacekeeper SMG’, is wel origineel voor de serie. De gun ligt qua klasse namelijk tussen een assault rifle en een submachinegun in. Of dat gevolgen heeft voor de multiplayer? Prestige Master Skate geeft uitleg. Ook heeft de beste CoD-speler van de redactie een boodschap voor één van jullie. Of je daar bang of blij om moet zijn, kom je te weten in de Call of Duty: Black Ops 2 Revolution DLC Preview.

Ontwikkelaar: Treyarch
Uitgever: Activision
Platform: PC, PlayStation 3, Xbox 360 en Wii U

Call of Duty: Black Ops II Revolution DLC Preview

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch